De sista stegen i Nycklar till Framgång

handNu fortsätter vi vår resa mot vår dröm. Håll nu upp din ena hand! Du har 5 fingrar som var och ett representerar 5 principer för framgång.

Har du läst de tidigare artiklarna och gjort övningarna, så har du nu tagit fram en dröm, en vision som ger dig mer liv. Som utvecklar dig till nästa nivå, för det är det våra drömmar gör. Det är ingen slump att vi längtar efter vissa saker, det är en ledtråd som visar vägen till att bli mer av dig själv. Du har också tränat på att sätta intentionen för din dag. Och lärt dig att avdramatisera rädslan och sätta den i baksätet.

Tummen upp – Attityd
Pekfingret – Peka vägen för din dag. Sätt din intention
Långfingret – Smätt bort rädslan

Här kommer de sista stegen!

Ringfingret – Ta steg framåt

Varje gång du har en Tummen upp – attityd, bestämmer vad du vill skapa, hanterar din rädsla, behöver du ta ett steg framåt.

Ingenting kommer att hända om vi inte tar ett handlingssteg framåt mot vår dröm! Absolut ingenting kommer att förändras. Du kanske har läst The Secret? Eller känner till Attraktionslagen. En universell lag där vi med hjälp av visualisation attraherar det vi vill ha. Det många missar är just handlingsstegen. Vi vet att allt är energi. Vi är energi, våra tankar är energi, all materia är energi och i materia finns också en gravitationskraft. Vi formar det vi vill ha med våra tankar. Man kan säga att vi skapar en tankeform. Vi laddar den tankeformen med hjälp av våra känslor. OCH vi får energin att röra sig åt det hållet genom vårt agerande. Ingenting kommer att komma till dig, däremot kommer det komma genom dig. Din dröm kommer inte att röra sig mot dig om inte du rör dig mot den.

Då kommer vi att stanna i inspirationslandet, i önsketänkandelandet eller i … en dag ska jag…. Men det vill vi inte. Vi vill vara i Jag ÄR-landet, Jag HAR-landet, Jag GÖR-landet, Jag GER-landet. Mitt Liv Som Jag ÄLSKAR-landet.

Det händer genom sekventa, upprepande handlingssteg åt rätt håll.

fötter framåt

Vilket steg kan du ta idag, som för dig närmare målet? Det kan vara ett litet steg, men åt rätt håll. Låt inte dina tidigare erfarenheter eller omständigheter bestämma vart du vill vara i framtiden. Sätt igång och ta steg mot det du vill ha istället.

Vilket steg kan du ta idag?

 

 

 

• Tummen upp – attityd Ingen annan bestämmer din attityd. DU bestämmer din attityd

• Pekfingret – Visa vägen för din dag Ingen annan bestämmer i vilken riktning du går. Ingen annan bestämmer dina tankar eller mål. DU bestämmer det.

• Långfingret – smätt bort rädslan. Så fort du bestämt dig, då kommer tvivlen. Med den här principen lär du dig hantera din rädsla genom att smätta bort rädslan och flytta fokus till det du vill istället. Ställ frågan: – Hur hjälper den här tanken mig framåt?

• Ringfingret – ta steg framåt. Handlingssteg  Ta ett steg framåt, även om du inte känner dig redo för det. Även om du inte har alla HUR. Det fungerar som fotlampor. När du tar ett steg framåt, kommer du ha tillräckligt med ljus för att se var du ska ta ditt nästa steg. HUREN kommer på vägen.Vi brukar ofta klaga på omständigheter, situationer eller andra personer osv, men vilket steg KAN du ta? Om du bara tar ett steg varje dag åt rätt håll, då kommer fantastiska saker hända med dina resultat och ditt liv.

Nu kommer det sista steget! Lillfingret – kom ihåg de små sakerna
Saker som du kanske missar på vägen om du inte är uppmärksam. Njut av resan, var tacksam för allt du redan har – de små sakerna. Solens värme på ditt ansikte, människor du har runt omkring dig, ett barns leende, hur mycket en vän betyder för dig. Känslan av kärlek finns här hela tiden, men vi behöver vara uppmärksam på den.

De flesta av oss tänker att när jag får det där jobbet… då kommer jag bli lycklig, eller när jag får den där mannen… eller när jag får så här mycket pengar… Men det vi gör då, är att vi distansierar oss från lyckan och det motverkar faktiskt lyckan att komma. Vi behöver bli bättre på att känna lycka där vi är just nu.

Ju tacksammare du kan vara för det du redan har, desto mer kommer du uppskatta det som kommer.

Det här är Universella lagar som fungerar varje gång, precis som gravitationslagen. Om du släpper något i luften, kommer det alltid falla till marken. Inte bara ibland, inte bara om du har tur, utan varenda gång. Precis likadant är det med våra andra Universella lagar. De fungerar varje gång!

Vill du lära dig mer om hur du kan manifestera dina önskade resultat och drömmar, gå utbildningen Nycklar till Framgång. En utbildning som ger dig tekniker och den struktur du behöver för att lyckas och som lär dig på djupet hur detta fungerar. Här finns alla verktyg du behöver för att få den förändringen du vill ha. Läs mer på http://www.bootcampet.se/#!nycklar/c2q4

Enjoying the sun

 

Det är ditt liv…. Gör det till ett fantastiskt liv!

 

Sharing is caring:

Kina Bergström

Specialist på individutveckling Kina är Life Mastery Coachen & Ledarutvecklaren som inspirerar, berör och väcker lust hos människor att verkligen våga växa. Hon har en unik förmåga att lyfta individer till ”nästa nivå”. Hon hjälper människor få konkret förändring och nå sina drömmar i utbildningen Nycklar till Framgång. Hon är Nordens enda certifierade Life Mastery Coach, utbildad i både Sverige och i USA, samt medlem i Top Women Coaches. Driver företagen Avatarz AB och Excelsio Coaching International AB.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial