Gör plats för änglar i ditt liv.

Änglar! Något som vi förknippar med godhet och oftast något som inte existerar förutom i sagor och myter. Fast det är klart, det finns en del uttryck som vi brukar använda oss av och då gör vi det utan att egentligen fundera över vad det är vi säger och vad det har för inneboende betydelse.

Tänker bland annat på; ”Jag hade änglavakt den dagen.”

Något som man säger när man lyckats undkomma en olycka som man inte förstår att man lyckades med. Något större har inträffat i livet.

Och jag vill nu dra iväg med det här och säga att du kan skapa det här utrymmet så att det där större i livet finns där permanent. Men att du behöver skapa det där utrymmet så att det kan ta plats själv!

I mitt sommarprogram kan du höra att jag pratade om att i den arketypiska folktron möter vi tanken att om man iordningställer en särskild plats i psyket så kommer den kreativa kraften, själens källflöde, att få vetskap om den, söka sig till den och ta den i besiktning.

Om man har en  kallelse till bibeln så kan du i den läsa ” Gå åstad och bered ett rum för själen” och har du sett filmen Drömmarnas fält så ser du hur huvudpersonen som är en farmare förbereder sitt inre rum.

Farmaren manas av en inre röst att anlägga en spelplan för bortgångna spelares andar. En inre röst som manar på och menar att om han bygger den så kommer de dit.

Vad menas då egentligen? Jo, att det är vi och ingen annan än vi själva som kan skapa det där utrymmet inom oss så att underverk kan ske. Vi behöver göra jobbet, vi behöver kreera. Den kreativa kraften, själens källflöde får vetskap om det utrymmet vi skapar och den kommer att komma dit och ta den i besiktning.

Vi behöver tro på oss själva och vår skapande kraft. Skapar vi, skapar vi samtidigt attraktion till något annat, större än vad vi kunde tänka oss.

 

Sharing is caring:

Marie-Louise Thorman

Personal/beteendevetare. Symbolterapeut. Meditationslärare. Psych-K facilitator. Expertcoach på Kvinnokompetensen vars inriktning är ledarskapscoachning. Har sedan barnsben varit fascinerad av drömmar och vår inre värld som består av symboler. Startade för 20 år sedan upp grupper för personlig utveckling där den visualiserade meditationen är i fokus. Arbetar coachande både individuellt och i grupp och har kurser runt om i Sverige.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial