Människans potential del 4 av 5

 

potential1Vi vill väl alla leva i glädje och njuta av det goda. Att känna att vi har det gott är en naturlig driv människan har. Det här gör att när du inte har det bra så söker du dig till något som naturligt får dig att känna dig bättre.

Det fina är att vi har alla en naturlig driv att söka efter något som känns bättre och det handlar om att vi är menade att växa som människor. Ibland är vi ur balans och det leder till att vi tar val som inte är bra för oss. Har vi dessutom inte lärt känna oss själva och har en stark känsla av att vara värdiga och värdefulla så är det större risk att vi tar val som inte är bra för oss alls.

Att arbeta med människor är det vackraste som finns – att se hur en annan människa väcker sin egen potential inifrån är något av det mest inspirerande som finns och det har enorma ringverkningar på hela vår värld.

För att väcka vår potential till liv måste vi vara nyfikna och villiga att ta ett steg extra i allt det vi gör. Vi måste våga gå inåt och känna efter vad det är som gör att vi väcker den där enorma glöden inom oss för det är den som kommer att hålla hela processen i gång.

Mänsklig potential är inte en myt eller något som bara finns tillgänglig för en del. Det är något som ligger latent inom varenda en av oss. Något som alla kan välja att lära känna och förstå för att kunna använda sig av.

När du medvetet väljer att lära känna dig själv på djupare plan får du tag på en större del av din potential. När du studerar dig själv och ärligt accepterar det som begränsar dig men ändå väljer att väcka mer av din styrka kommer du i kontakt med den del av dig som är obegränsad och enorm.

Så fråga dig själv: Vad gör du för att väcka din inre potential? Vad gör du för att få svar på vem du verkligen är? Tänk på att en liten förändring i din vardag kan få dig på rätt kurs – emot det du helst av allt önskar. Det utrymme där du känner att du är du och du är hel, perfekt och unik – helt utan begränsningar.

Ge dig själv tid att varje dag fråga var din potential gömmer sig och hur du kan använda den på bästa sätt – för den söker alltid sitt uttryck genom dig.

Sharing is caring:

Ihrén Abrahamsson

Ihrén Abrahamsson är författare, föreläsare och arbetar med coaching, utbildning och personlig utveckling för människor som verkligen vill upptäcka mer av sin egen hälsa, styrka och potential. Då kreativitet och samarbete är människans enda väg bygger hon nätverk och håller Mastermind grupper både nationellt och internationellt. Hon håller ofta gratis webinar och brinner för människans fantastiska potential.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial