Nyårslöften – nya möjligheter eller frustrerande press

2011-beleza-celebrate-celebration-champagne-Favim.com-133983Vi har nyligen passerat årsskiftet och in i ett nytt år, ett år med nya möjligheter och nya utmaningar. Ett år som för dig kan innebära förändringar, överraskningar, glädje och sorg. Men också mycket som kommer att vara samma, precis samma som förra året. 

Har du avgivit några nyårslöften till dig själv? Varför?
Med största sannolikhet så handlar dina nyårslöften om något som du inte är nöjd med. Det är något som du vill förändra. Det kan säkert ha att göra med din hälsa, träning, att sluta röka eller dricka, skaffa nytt jobb, eller kanske en ny partner. Vad det än är så är det något som du inte mår bra av ifall det fortsätter som det är nu, eller något som du verkligen längtar efter. Eller hur?
Har du avlagt samma nyårslöfte till dig själv tidigare år? Inte?
Merparten av de som avger nyårslöften har sagt samma nyårslöfte tidigare år. Och det brukar inte dröja särskilt länge in på det nya året innan man medvetet bryter löftet, eller inser att man redan brutit sitt löfte. Man går tillbaka till gamla vanor och försöker istället hitta ursäkter till varför det är bra som det är i alla fall. Då är nyårslöften oftast bara stressande och pressande. Frustrerande när man inte lever upp till det man lovat. Värst är det ifall man berättat sina löften till någon annan och inte lyckas leva upp till dem.

Men nyårslöften kan också skapa den motivation och inspiration som du behöver för få en kick att verkligen ta dig till det resultat som du eftersträvar. Du har ju lovat dig själv, även om det kanske var i ett svagt ögonblick precis innan tolvslaget. Så, om du står fast vid ditt löfte och verkligen vill göra en förändring – då har du alla möjligheter att göra vad du vill!

Här är hur du genomför förändring!

 

Gör livet magiskt!

Michael Wesley

coachpeople.se

 

 

Sharing is caring:

Michael Wesley

Min yttersta drivkraft är att mina klienter ska hitta vem de är, vad de vill och att nå sina mål. Jag är bara ett redskap på resan. Att med hälsa och välmående skapa hög livskvalitet hos individen samt framgångsrika företag, att skapa det magiska, tvista utmaningar till möjligheter och genomföra förändringar till konkreta resultat är min specialitet. Även om jag är tuff som coach, busig, humoristisk och envis, krävande och drivande för att stötta mina klienter att nå drömmar och mål, så gör jag det med kärlek, värme och omtanke.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial