Rochelle Sparrows budskap till svenska coacher

Rochelle Sparrows budskap till svenska coacher – Jag vill uppmuntra coacher i Sverige att fortsätta validera deras arbete genom att forma föreningar och organisationer där de kan hjälpa och stödja varandra. För deras egen skull, så att de verkligen förstår hur viktigt och nödvändigt deras arbete är. Och för att ta fram detta på ett organiserat sätt, där alla kan dra nytta av det, säger Rochelle.

Kanske har de kommit in i dessa sammanhang på ett sätt som inte nödvändigtvis är formellt strukturerat i samhället.

– De kanske är intuitiva coacher eller liknande, som eventuellt betyder att deras utbildning inte är sanktionerad av det svenska utbildningssystemet, vilket är fallet här i Amerika. Vi har inte haft, nödvändigtvis, formella forum i vårt utbildningssystem där synska kan tränas rent formellt, förutom kanske hos CIA.

Hur har vägen sett ut för dig vad gäller din egen personliga utveckling?

– Det har varit svårt. Det har varit en process av att se inåt. Därför att jag har varit med om svåra saker. Såsom många andra har. Men när jag blev äldre förändrades den processen, på så sätt att jag kom till insikt om att mina personliga erfarenheter inte enbart är personliga för mig, när det gäller de svåra saker jag gått igenom, menar Rochelle och fortsätter:

– Utan de är personliga för människor rent generellt. I  världen är det många som möter en rad stora svårigheter och en del av dessa är mycket värre än det jag har stått inför.

Några exempel Rochelle nämner är människor i Afrika, Afghanistan eller i Indien som inte får tillräckligt med mat, eller det höga antalet medborgare i Grekland som inte förmår att försörja sig.

Sådana sorts omständigheter har mycket mer primär roll i Rochelles liv idag, än när hon var runt 30 – 40 år gammal. Hennes val nu förefaller vara mer inriktade på hur hon kan stärka andra människor genom de slutsatser hon har kunnat dra från hela sitt eget liv. Så istället för att bara se till sig själv och sina egna problem och att ta sig igenom dem, ligger nu hennes fokus på att hjälpa människor framåt i deras liv.

– Så i dag är jag intresserad av att skapa en balans, när det gäller att hjälpa människor att förstå att det kanske finns fler aspekter av deras liv, än de kanske normalt sett överväger.

Olika aspekter, när det gäller människors synska förmågor, med deras arbete med energier, med deras relationer med människor, deras relation till miljön eller deras relation till världen.

­ – Det, intresserar mig betydligt mer i dag än något möjligt personligt problem som jag har haft i mitt liv. Så det verkar har slagit om de senaste åren till att jag verkligen har insett värdet i mitt deltagande och engagemang i samhället och att finna min plats där. Eller att hjälpa människor att stärka sig själva, så att de i sin tur kan hjälpa sig själva att stärka sig själva, och i sin tur kan hjälpa andra att stärka sig själva.

Rochelle förklarar att det blir som en kedjereaktion, där människor verkligen börjar att prioritera detta, deras värld och deras plats i den och att verkligen inse och förstå att deras plats på jorden är extremt viktig.

Vad skulle du vilja dela med dig av kring de två senaste böckerna du har publicerat: Within the Power of Universal Mind och JFK – is alive?  

Within the Power of Universal Mind är en bok som hjälper människor att förstå att energi existerar och att när vi väl börjar definiera och läsa energi kan vi utveckla en stark kontakt med den som kan hjälpa oss i vardagen.

Det pågår ständigt saker i vår miljö som ger oss feedback. Det kan vara synkroniska budskap som casino spiele ger oss hintar om vi är på rätt spår eller ej, i livet. Till exempel, om  någon är på väg till en arbetsintervju och undrar om det här jobbet är rätt eller fel för dem, då kanske personen ser en reklamskylt där det står: Det här är rätt drag.

Vad än det synkroniska meddelandet är, från världen runtomkring oss, så kan vi ta in det och säga: ”Aha, det här är ett meddelande från universum, som säger till mig att jag är på rätt spår”, och då kan de gå vidare med det.

Vi har dessa meddelanden varje dag i våra liv. Hela tiden. Vi kan då gå framåt, med hjälp av att använda dessa budskap. Att avläsa dem medvetet och använda dem i våra liv så att vi kan utveckla oss vidare, i att förstå att vi är på rätt spår… och är vi inte det, så kan vi också använda oss av detta.

– Så för mig, är meddelandet att jag tappar bort mina glasögon och då brukar jag säga till mig själv: ”Vad är det jag INTE ser? Vad är det jag INTE ser??” Så funderar jag på det ett tag och tänker sedan: ”Ahh, jag antar att jag inte ser det där!!” Jag kanske tänker på något så simpelt som att, jag kanske inte är menad att fokusera på det jag gör just nu, utan kanske ska jag istället gå ut och ta hand om hunden och precis då, hittar jag mina glasögon igen. Bara så där!

Rochelle lägger märke till vad som händer i hennes liv. För henne handlar det alltid om att någonting presenteras för henne för att hon ska lära sig något, och om hon kan uppfatta vad det är, märker hon att miljön skiftar, såsom att hon hittar sina glasögon igen.

– Jag tror att boken  JFK is alive verkligen indikerar att det finns ett liv efter döden.  Och att vi behöver ta en liten del, om vi kan, politiskt när det gäller att avancera, särskilt för USA:s del, kulturen framåt, genom att skapa ett samhälle där vi bryr oss om varandra.

Om någon i Sverige vill ha en session med dig, hur gör de då?

– De kan kontakta mig genom min webbsida: www.rochellesparrow.com eller via telefon eller Skype.

 

Elisa Grusell

Upptäcktsresande empat med en passionerad konstnärssjäl och brinnande intresse för andlighet, andra kulturer och mänskliga rättigheter. Grundare till Swedish Down Town Consulting & Productions och MenaTidningen.se samt tidigare ordförande för svenska föreningen för andningspedagoger och delägare av filmbolag. Har skrivit flera filmmanus och producerat dokumentärfilm; utvecklat lärande spel samt lett projekt för utsatta ungdomar och internationella seminarier inom personlig utveckling.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial