Val och oändliga möjligheter!

_MG_3755 cTänk om du inte behöver se hela trappan innan du tar första steget? Tänk om du får nästa ledtråd om kommande steg när du tagit första klivet? Tänk om vi skulle leva livet som ett äventyr där vi ständigt gör nya val, och upptäcker mer om oss och om vad vi vill skapa? Vad skulle du välja om du visste att du inte kunde misslyckas?

För mig finns det inga fel eller dåliga val. Det finns bara val. Varje gång vi väljer får vi ny medvetenhet, vi öppnar också upp för nya möjligheter. Det roliga med val är att man alltid kan välja igen! Känns det lätt och expansivt? Välj det! Känns det tungt när du tänker på ett val så är det antagligen det som kommer att skapas. För tänk om vi faktiskt är så medvetna att vi vet vad våra val kommer att skapa redan innan vi väljer?

En fråga jag använder mig av nu är ”Om jag väljer detta hur kommer mitt liv och världen att se ut om 5 år?” och ”Om jag inte väljer detta hur kommer världen och mitt liv se ut om 5 år?” Får jag en lätt och expansiv känsla så väljer jag det, blir det tungt och kontraherat så väljer jag något annat. Kan livet verkligen vara så enkelt? Prova så får du se vad som funkar för dig!

Hur mycket kul kan du ha med dina val i veckan? Vilka oändliga äventyr kan du skapa? Hur häftigt är det inte att vi är skaparna i våra egna liv?

Pernilla Helmersson
Certifierad Access Consciousness Facilitator & Transformationscoach

www.pernillahelmersson.se

Sharing is caring:

Gästkrönikör

CoachingGuiden bjuder regelbundet in gästkrönikörer som delar med sig av sin kunskap.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial