Världen i din hand

världenHär om dagen mötte jag ett par vänner. Vi pratade om möjligheter och vad vi kan göra tillsammans för att komma vidare i livet. För att komma närmare våra mål och drömmar. Vi vet vad vi vill och vi vet att det går att komma dit – intellektuellt. Men att komma dit fysiskt är en helt annan historia. Det är också vad som gör att många inte kommer vidare.

Vi kan alla drömma och veta precis vad vi vill ha men det är inte alla som kommer fram och lever ut vad de också önskar. En stor grund och bromsklots till detta är att vi inte tror oss ha kunskap eller förmågan att komma dit för egen maskin. När vi inte tror att vi kan eller litar på vår egen förmåga blir vi rädda. Det är obehagligt och känna att vi är otillräckliga.

Rädslan är dock en enorm drivkraft som ger oss en rejäl kick framåt om vi vågar stanna upp och acceptera den……och ändå fortsätta i riktning emot våra mål. Rädslan och förmågan att växa som människa hänger samman. De är lika oskiljaktiga som skuggan är ifrån ett träd en solig sommardag. 

Du har med andra ord en möjlighet att växa som människa och bli mer av den fantastiska individ du är om du väljer att möta rädslan och se den som en viktig del i ditt liv. Flyr du undan står du kvar i samma fotspår. Idag låter jag rädslan visa mig vägen. Ibland viskar den och ibland skriker den men jag viker inte undan – för jag vet att jag ska växa och bli mer av mig.

Vill du komma vidare, alliera dig med någon som förstår sin egen rädsla och som vet att den är en drivkraft som kan ge dig styrka och klarhet. Du har då världen i din hand.

 

Ihrén Abrahamsson – Författare, Föreläsare & Resultat Coach

www.ihrenabrahamsson.com

http://iharmoni.wordpress.com

 

Sharing is caring:

Ihrén Abrahamsson

Ihrén Abrahamsson är författare, föreläsare och arbetar med coaching, utbildning och personlig utveckling för människor som verkligen vill upptäcka mer av sin egen hälsa, styrka och potential. Då kreativitet och samarbete är människans enda väg bygger hon nätverk och håller Mastermind grupper både nationellt och internationellt. Hon håller ofta gratis webinar och brinner för människans fantastiska potential.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial