Drömmarna ska sjösättas NU!

Av Katarina Blom Jonsson

Monica IvesköldI början av 1980-talet var det en ung dam, med stor nyfikenhet och intelligens, som startade sin utbildning inom dataprogramsvärlden. Åren gick och och hon arbetade med de första programmen och utformningarna för distansutbildningar. Mer och mer gled det över på att utforma just utbildningar och kursmaterial i ett företag som växte sig större och större. Någonstans på vägen gled det hela in på forskande och utveckling inom effektivitet. Och till eget företagande. Hon utvidgade sin vetgirighet mot andra delar av inlärning och utveckling också. Certifikat inom NLP, projekt och ledarskap fick hon snart. Men hela tiden var det effektiviteten som lockade och forskningen inom det. Hennes kall blev att hjälpa andra att bli framgångsrika och lyckliga.

När året 2008 inträdde blev hon egenföretagare på heltid igen. Företaget Milord Inspiration återupplivades. Och i den ekonomiska föreningen som fler företag anslöt sig till, Resultat Direkt – Navigera Direkt, var hon och hennes företag ett drivande inslag. Det som var slående med Resultat Direkt i Navigera Direkt var deras metoder och verktyg, som helt enkelt ger mätbara metoder för utbildning. Där är vi idag men det stoppar inte där för vår dam. Hon har ju fortfarande sitt kall och det har nu blivit hennes livsdröm att få hjälpa andra att bli FramgångsRIKa och Lyckliga.

Så det Monica, som vår dam i den här berättelsen heter, har gjort är att hon ger oss hela sin erfarenhet.
I en bok och en digital kurs har hon lagt in stora delar av sin kunskap med sin erfarenhet från utbildning, effektivitetsforskning och utveckling. Hon har helt enkelt gett oss alla chansen att bli FramgångsRika och Lyckliga.

”FramgångsRik och Lycklig” är namnet på boken hon gett ut. Den är ett verktyg i att byta beteende och göra det du ska/behöver göra på mindre tid. Du kan dessutom mäta vilken ”dödtid” du har och vad vinsten bli av dina resultat. Det ger dig mer tid att använda till din fritid eller din familj, vänner eller vad du vill eller behöver. Ett ypperligt verktyg att effektivisera och strukturera upp dig själv och det du behöver göra.

Som en fördjupning och ett riktigt omvälvande steg kommer sedan den digitala utbildningen. 12 veckor där du själv via övningar och privat coachning kan ta ett helt nytt grepp om ditt liv och dina drömmar.

Hennes bok fick ett varmt mottagande på Bokmässan nu i höst och hennes kurs är efterfrågad av de företag hon sedan förut jobbat åt som konsult. Så nog har hennes livsdröm fått en riktig pangstart och framför allt så har vi som läser boken och går utbildningen fått ett enormt tillfälle.

Så här får ni Monicas Iveskölds korta men sanna sammanfattning:
Livet är kort. Drömmarna ska sjösättas NU!

Gästkrönikör

CoachingGuiden bjuder regelbundet in gästkrönikörer som delar med sig av sin kunskap. Eventuella åsikter som uttrycks är skribentens egna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.