Krönikörer

Petra Ariton
Chefsredaktör och ansvarig utgivare för CoachingGuiden
Storyteller, skribent, författare, förläggare, coach och inspiratör som älskar att berätta vanliga människors historier. Mångsysslande livsnjutare som lever efter devisen ’Everything is possible!’ Kreativ och driven idéspruta som gillar att ha många bollar i luften.
Hemsida: www.aritonforlag.se

Ihrén Abrahamsson
Författare, föreläsare, kommunikatör och utbildare. Ständigt på jakt efter mer av den mänskliga potentialen arbetar hon med att nå ut till människor som verkligen önskar mer av livet. Med humor och glädje leder hon sina deltagare genom enkla men kraftfulla tekniker och visar hur de kan tänka och jobba smartare för att skapa de resultat de verkligen vill ha. Hon arbetar idag nationellt och internationellt med att bygga nätverk och är grundaren till projektet Ja till Självutveckling i Skolan.
Hemsida: www.ihrenabrahamsson.com

Dennis Ariton
Diplomerad NLP Master Practitioner enligt ECNLP standard och arbetar bland annat med coaching.
Det jag tycker är så fantastiskt med NLP är att få vara delaktig i förändringsarbetet, både vid individuell coaching och när jag arbetar med grupper. En gång blev jag kallad Mind Magician av en klient, och det är en spännande benämning som har en viss tyngd. Men det är klienten som gör magin, jag lär bara ut formlerna.
Hemsida: www.ariton.se

Lotta Bengtsson
Lic. INLPTA NLP Business Trainer, Personal Strateg, StressCoach och Cert Coach.
Har ägnat de senaste 10 åren åt coaching och utbildning. Är medskapare till att många ledare och team har satt personligt ledarskap på kartan och att de inte bara vill nå ut, utan har förstått vikten av att nå in. Hon utbildar chefer och specialister i NLPns sprängfyllda verktygslåda, för ledare och organisationer som förstår vikten av kommunikation och flexibilitet i ledarskapet.
Hemsida: www.flowpartner.se

Kina Bergström
Specialist på individutveckling
Kina är Life Mastery Coachen & Ledarutvecklaren som inspirerar, berör och väcker lust hos människor att verkligen våga växa. Hon har en unik förmåga att lyfta individer till ”nästa nivå”. Hon är Nordens enda certifierade Life Mastery Coach, utbildad i både Sverige och i USA, samt medlem i Top Women Coaches. Driver företagen Avatarz AB och Excelsio Coaching International AB.
Hemsida: www.excelsiocoaching.com

Jenny Eklund
Professionell coach, förändringskonsult, författare, kommunikatör och utbildare. Hon hjälper andra att få mer effekt i jobbet och livet – och leva sin drömtillvaro mitt i den slitsamma vardagen. Leder kursdeltagare och klienter med en kombination av pragmatiska metoder, metafysiska perspektiv och ett stort hjärta.
Grundare av bl.a. Mer effekt (www.mereffekt.nu) och Skriv ditt liv.
Hemsida: www.jennyeklund.se

Birgitta Granström
PCC föreläsare, författare och grundare till LifeSpider System™. Hon har utbildat människor inom personlig utveckling i 20 år och är en av grundarna till Coachutbildning Sverige AB, det första svenska coachföretaget som fick en coachutbildning ackrediterad av International Coach Federation. Birgitta var ordförande för ICF i Stockholm 2002-2004. Nu bor hon i San Diego i södra Kalifornien där hon suttit i styrelsen för San Diego Professional Alliance.
Hemsida: www.lifespidersystem.com

Marie E Grusell
Upptäcktsresande frilansjournalist med en passionerad konstnärssjäl och brinnande intresse för andlighet, andra kulturer och mänskliga rättigheter. Grundare till Swedish Down Town PR Consulting & Productions och tidigare ordförande för svenska föreningen för andningspedagoger och delägare av filmbolag. Har skrivit flera filmmanus och producerat dokumentärfilm; utvecklat lärande spel samt lett projekt för utsatta ungdomar och internationella seminarier inom personlig utveckling.
Hemsida: www.swedishdowntown.com

Lou Hedström Bokinge Civilekonom och teolog – men främst människa. Firar 13 år som egenföretagare och inspirationsföreläsare inom personlig utveckling, kommunikation och ekonomi. I sina föreläsningar inspirerar hon dig utifrån sin egen livsresa där hon bl.a. tre år efter att ha brutit ryggen i en svår ridolycka besteg Kebnekaises sydtopp. Lou vill förmedla att även om du har varit med om svåra saker i ditt liv, så är det aldrig för sent att utveckla dina inneboende talanger och hitta din inre kraft.
Hemsida: www.louhedstrom.se

Hans Hasse Jönsson
Entreprenör, kommunikatör och webbkonsult. Utbildad i KBT och brinner för personlig utveckling och att hjälpa andra använda sin inbyggda ”verktygslåda”. Sociala medier ligger mig varmt om hjärtat.

Hilde Kindblad
Livsinspiratör, socialpedagog, föreläsare, bloggskribent om personlig ledarskap, etik och förhållningssätt.
Våren 2013 tar jag steget att vidareutbilda mig till NLP practioner. Har en mycket god förmåga att läsa av klienter där de befinner sig och möta upp dem där de är. Med ödmjukheten till medmänskligheten och en stor portion glädje att se andra lyckas är magiskt att bevittna.
Hemsida: www.inrevisdom.blogspot.com

Raphael Mabo
Utbildad Zen-coach och NLP Master Practitioner sedan år 2010, även författare och textkonsult med fokus på kultur, människor och personlig utveckling. Har över 20 års erfarenhet av meditation och inre arbete. Uppskattad för sin klarhet, öppenhet och värme. Mottagning i Örebro, har även möjlighet till sessioner via Skype.
Hemsida: www.raphaelmabo.se

Janet Nielsen
Jobbar med ledar-/teamutveckling, coaching, mentorskap och som chef i offentlig sektor. Mitt sätt att jobba med utveckling går ut på att allt börjar med mig själv. Därför jobbar jag mycket med attityder, värderingar i team och hos ledare på olika nivåer. För långsiktigt, hållbart resultat.
Drivkraften, engagemanget, lång erfarenhet och min nyfikenhet inför att lära, i kombination med min humor är det som är min styrka, enligt andra.
Hemsida: www.coachconsulting.nu

Camilla Rudevärn
Skolutvecklare, IT-pedagog och coach.
Idag fortbildar jag lärare i hur man kan använda coachingens verktygslåda och förhållningssätt inom skolans värld. Jag tror på ett livslångt lärande där man fokuserar på talanger och förmågor, där utmanad potential, inre drivkraft och eget ledarskap ger helt nya resultat oavsett ålder. Att få äran att se människor utvecklas har gjort coaching till en sann passion för mig.
Hemsida: http://skolutvecklartankar.wordpress.com/

Malou Thorman
Personal/beteendevetare, Symbolterapeut , Meditationslärare och Psych-K facilitator.
Expertcoach på Kvinnokompetensen vars inriktning är ledarskapscoachning.
Har sedan barnsben varit fascinerad av drömmar och vår inre värld som består av symboler. Startade för 20 år sedan upp grupper för personlig utveckling där den visuliserade meditationen är i fokus. Arbetar coachande både individuellt och i grupp och har kurser runt om i Sverige. Årsprogram för kvinnligt ledarskap och kurser för högkänsliga personer.
Hemsida: http://livlustbalans.se/

Lotta Wesley
NLP Business Communication Practitioner, Certifierad NLP Coach och föreläsare.
Lotta Wesley är hälsocoachen som brinner för att hjälpa individer och företag att finna livskvalitet och framgång. I sitt arbete utgår Lotta från en helhetssyn på människan och hennes drivkraft är att ge deltagarna upplevelser för både kropp, själ och sinne, vilket leder till ökad självinsikt och medvetenhet. Detta är grunden för att kunna göra kloka livsval, som borgar för ett rikt och lyckligt liv.
Hon jobbar med att stärka individer, grupper och företag inifrån och ut.
Hemsida: www.coachpeople.se

Michael Wesley
Min yttersta drivkraft är att mina klienter ska hitta vem de är, vad de vill och att nå sina mål. Jag är bara ett redskap på resan.
Att med hälsa och välmående skapa hög livskvalitet hos individen samt framgångsrika företag, att skapa det magiska, tvista utmaningar till möjligheter och genomföra förändringar till konkreta resultat är min specialitet.
Även om jag är tuff som coach, busig, humoristisk och envis, krävande och drivande för att stötta mina klienter att nå drömmar och mål, så gör jag det med kärlek, värme och omtanke.
Hemsida: www.coachpeople.se

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.