Var den förändring du själv vill se!

– Om en radiointervju om vår och att våga mera.
Text av: Dominique NVC Costa

dominique-livsmysteriedetektivDe flesta av oss längtar efter våren. Att få njuta av mera sol och spridande grönska. Så är vi även fler och fler som känner hur något annat börjar hända, inom oss, men även i omgivningen och i världen. Många menar på att vi går in i den medvetnare tidsåldern – så i år 2013 som jag valt att kalla Undrets år, så upplever jag lite som vi njuter av två vårar.

I en intervju av Hillevi Sjögren på LifeRadio Göteborg som sänder ”Hjärta till hjärta!” är Eleonor Magnuson inbjuden ännu en gång inbjuden att berätta lite om hur hon ser på den Nya tiden.

Intervjun känns väldigt nära, nästan familjär i tonen, fast det hela sker på telefon då Eleonor har sin bas i Östersund. Hillevi intervjuar inte i vanlig bemärkelse. Det är mera som ett hjärtfullt och synnerligen intelligent samtal. Man hör hur båda ler då de pratar om livets reflektioner, och det hela känns chosefritt och äkta, men så är ju Hillevi också terapeut.

Eleonor som är välkänd inom den spirituella världen har kallat sig andlig lärare men väljer numera att kalla sig Livslärare, eftersom hon menar att vi ska börja ”leva” efter våra läror och teorier. Hon är verksam inom andlig och personlig utveckling; och berättar och undervisar företrädesvis om allt från olika väsen, guider, änglar, olika energier och hur vi arbetar med dem samt kanaliseringar och healing till att finna sitt ursprung som hon menar är från stjärnorna. Men hon skrattar mjukt på sin norrländska och säger att hon kan prata om allt och om hur gärna hon delar med sig av sina insikter..

Vårdagsjämningen menar Eleonor Magnusson är ”En magisk dag”, och man hör hur igen hur hon ler.

Eleonor berättar dock först om tuffa utmaningar som många människor säger sig ha ha vittnat om: det rör sig om olika sjuksymptom, utmattningar och annat. Det beror på dualiteterna som fortfarande är, det gamla tröga och regida och det nya upplysta som möts och en form av strid fortfarande pågår.. Men makten och dessa tunga energier är på utfasning menar hon. Vi håller på att komma närmare vår kärna. Som Eleonor säger med en varm leende röst:
– Nu är det dags!

Vi kommer att märka att vi får mer styrka. Att orka frigöra oss eller att göra ”det där valet” att inte längre förminska sig: att Älska sig själv – ”att stå i sin kraft”. Vi har alla svar inom oss menar hon. Men många av oss är rädda för att våga, fast vi egentligen alla har det gudomliga inom oss. Vi är alla viktiga, poängterar hon.

Eleonor säger också vänligt men mycket bestämt att vi inte längre kan vänta, utan att vi bör nu göra aktiva val i vardagen, för där kan vi verkligen göra tydlig skillnad. Vi kan inte värdera allt pengar. Ett av de viktigaste är att tänka på är vår miljö, och att tänka på valet av mat såsom närproducerat och ekologiskt. Att inte förgifta oss och barnen. Saker vi inte behöver kan vi skänka bort till organisationer som tar hand om det.

Eleonor menar att vi ska ”agera och inte reagera”, ramlar vi dit vi någon gång i gamla mönster, så är det angeläget att inte fastna i skuldtänkande. Varje morgon kan vi göra om och göra rätt..

 

Lyssna gärna!
Hillevi SjögrenS: LifeRadio Göteborg
”Var den förändring du själv vill se!”
http://www.liferadio.se/LifeRadio%20130320_.mp3
Eleonor Magnuson driver Sinnero Kursgård i Bräcke

 

Gästkrönikör

CoachingGuiden bjuder regelbundet in gästkrönikörer som delar med sig av sin kunskap. Eventuella åsikter som uttrycks är skribentens egna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.